Farmacii din Calarasi

  Lista farmaciilor de garda este preluata de pe www.casan.ro
  Descarca programul farmaciilor de garda publicate de casan.ro pentru  aici


  Daca doresti sa semnalezi o eroare sau o neconcordanta, te rugam lasa un comentariu.

  Loading...

  Telefoane utile

  Salvare Călăraşi

  Telefon: 112 (nr. național), 0242 332 622

  Spitalul Judetean de Urgenţă Călăraşi

  Telefon: 0242-312 668
  Adresă: Str. Eroilor , Nr. 1-3, Jud. Călăraşi

  Farmacii din Calarasi!

  Din pacate lista farmaciilor de garda din Calarasi a fost imposibil de gasit de catre noi pe site-ul CNAS, asa ca platforma noastra nu poate prezenta lista farmaciilor de garda din acest oras. Din cercetarile noastre in Calarasi nu exista nici o farmacie non-stop, asa ca singurul ajutor pe care il putem oferi cetatenilor Calarasiului este sa prezentam o lista cu farmaciile cu program normal din Calarasi.

  Va prezentam pe acest site o lista, speram noi, completa, a farmaciilor din Calarasi, cu adresa si numar de telefon, astfel incat puteti afla in timp scurt ce farmacie este cea mai aproape de locul in care sunteti, dar si ce numar de telefon are. De multe ori este mai usor sa sunati la o farmacie pentru a verifica daca are disponibil produsul pe care il cautati, decat sa va deplasati pana acolo, si eventual, sa nu gasiti ceeea ce cautati.

  Speram, asadar, ca vom fi de ajutor cetatenilor din Calarasi, si ca ei vor gasi mai usor o farmacie deschisa cat mai aproape de ei, atunci cand au nevoie de una!