Articole farmacii

01/11/2020

Nou!! Farmaciile non-stop din Bacau, Braila, Galati, Tulcea!

Farmacii de garda.ro se extinde cu lista farmaciilor din inca 4 orase: Bacau, Braila, Galati si Tulcea! In fiecare dintre aceste orase exista farmacii cu program non-stop, drept pentru care nu este nevoie de o lista a farmaciilor de garda. Pentru a veni in ajutorul locuitorilor acestor orase, am afisat nu doar farmaciile non stop, care sunt deschise oricand, ci o lista cat mai larga a farmaciilor din fiecare oras in parte.
24/06/2020

Lista farmaciilor de garda din Vaslui!

Dragi prieteni, avem bucuria sa va anuntam, ca de acum, pe site-ul "Farmacii de Garda" puteti gasi si farmaciile care sunt de garda in orasul Vaslui! Lista farmaciilor de garda este lista oficiala preluata de pe site-ul CNAS, dar prin intermediul site-ului nostru va fi mult mai sor pentru cei care cauta o farmacie de garda, sa o gaseasca foarte repede!
19/06/2020

Lista farmaciilor non-stop din Bacau si Focsani!

Pe site-ul Farmacii de garda puteti gasi acum si lista farmaciilor non-stop din Bacau si Focsani! Pentru cei care locuiesc in aceste orase, sau care le viziteaza, o urgenta farmaceutica poate fi usor de rezolvat acum, cu ajutorul site-ului Farmacii de garda!
09/06/2020

Lista farmaciilor non-stop din Piatra Neamt!

Daca pana acum puteati gasi in lista site-ului Farmacii de garda.ro farmaciile din Iasi, Suceava si Botosani, de garda sau non-stop, acum adaugam in lista noastra un nou oras din Moldova! Locuitorii din Piatra Neamt pot gasi acum pe site-ul nostru farmaciile deschise intr-un anumit interval orar, sau farmaciile non-stop din orasul lor!
13/05/2020

Am lansat noua platforma Farmacii de Garda!

Aceasta platforma isi doreste sa vina in ajutorul tuturor celor care au nevoie sa gaseasca urgent o farmacie deschisa, de garda, sau non-stop, cat mai aproape de locatia lor. Cati dintre noi nu au trecut prin moment in care aveau nevoie urgent de o farmacie, dar pentru ca era noaptea, weekend, sau erau turisti in alt oras, nu stiau unde sa o gaseasca? Platforma Farmacii de Garda este menita sa va ajute sa gasiti mai usor o farmacie deschisa, atunci cand aveti nevoie.